Gyönyörű, festett mandalák

Energetizáló, festett mandalák, amelyek lendületet adnak és segítenek céljaid elérésében. Hangulatossá teszik a környezetet, gyógyító erejük van. Mindig új erőt nyerhetsz, ha ránézel. Adhatod ajándékba, vagy lehet a sajátod.

RÓLAM

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

 

Üdvözölöm a Kedves Látogatóm!

Kopping Andrea vagyok. 1961-ben, Jászberényben születtem. Egerben nőttem fel a város régi, kis lakótelepén. Általános és középiskolai tanulmányaimat itt végeztem, majd Budapesten tanultam szakmát. Gyermekeim születése után visszaköltöztem családommal Egerbe és jelenleg is itt élek.

Nagyon-nagyon szeretem a zenét ( későbbiekben pár gyönyörűséget be is mutatok ). Óvodában, általános és gimnáziumi éveimben zenetagozatos voltam, mellette zongorát és magánéneket tanultam. Büszke voltam, hogy alig 14 évesen felnőtt vegyeskarban énekelhettem. Ének-zene óra mellett a másik kedvenc tantárgyam a rajz volt. Pályaválasztásom a zenei pálya felé indult, aztán mégis a kreativitás győzött, aranyműves lettem. Az évek elteltével újabb szakma keltetette fel a figyelmemet, a cukrászat. Ahogy lehetőségem adódott, ezt is megtanultam és ma már cukrászként dolgozom Eger egyik legjobb cukrászdájában.

Mindig szerettem szabadidőmben kreatív dolgokkal foglalkozni, és főleg ezoterikus témájú könyveket olvasni. 11 éve festek vászonra mandalákat. Így ötvözni tudom érdeklődési köreimet. Mandaláim készítésekor Feng Shui és asztrológiai tanulmányaimat használom fel. Igyekszem minél jobban megismerni a mandala jövőbeli tulajdonosát. Mindezt meditálással, zenehallgatással teszem teljessé. Kezdeti mandaláim egyszerűbbek voltak, stílusom folyamatosan változott. Sok időt fordítok munkáimra. Igyekszem a részleteket pontosan kidolgozni. Nem csak rajzolok és kifestek egy mintát, hanem tudatosan alakítom intenzív hatásúvá. Remélem, hogy mandaláim tetszeni fognak! Ha rendelni szeretne saját részre, vagy ajándékba, akkor azt a Kapcsolat menüben lévő telefonszámon és e-mail címen megteheti. Kellemes időtöltést kívánok oldalaimon minden Kedves Látogatómnak és bízom benne, hogy a későbbiekben is többször ellátogat az én "világomba"! Szép napot kívánok nagyon sok szeretettel!

                    Andrea

 

                      " Az út emelkedjen lábaidhoz,

   Fújjon mindig hátad mögül a szél,

   Lágy eső öntözze földedet,

   A Nap ragyogjon arcodon,

   És amíg újra találkozunk,

   Isten hordozzon puha tenyerén! "

                                                     / Ír áldás /

 

 

 

Andrea-mandala

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 34
Heti: 266
Havi: 1 286
Össz.: 756 344

Látogatottság növelés
Oldal: Rólam
Gyönyörű, festett mandalák - © 2008 - 2019 - mandalakeszites.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »